Šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan poklanja svakom građaninu Srbijei Bosne po 1.000 evra u gotovini

20:29:00 Unknown 0 Comments

Šeik odlučio da pomogne svakom građaninu
BEOGRAD, 14. decembar 2013, (Njuz) – Šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan odlučio je da do kraja decembra lično uruči svim građanima Srbije kovertu sa po 1.000 evra i time u narodu učvrsti stav o njemu kao spasiocu Srbije, a koji je prethodnih meseci provejavao među političarima, medijima i građanima.
Šeik je, kako saznaje Njuz, uvideo kolika je odgovornost na njemu, te je odlučio da ne izneveri Srbiju i, osim kredita i investicija koje će se uskoro sliti u našu zemlju, preduzme konkretne korake kako bi svaki građanin već do kraja ovog meseca mogao da oseti boljitak.
– Šeik Muhamed će svakom domaćinstvu dati 1.000 evra po ukućaninu. Apelujemo na građane da budu strpljivi jer šeik i njegovi saradnici neće moći odjednom da stignu do svih, ali će do kraja decembra svaki građanin dobiti svojih 1.000 evra – rekao nam je ministar koji je želeo da ostane anoniman.
Građani će, kaže naš sagovornik, osim novca koji će dobiti, moći kod šeika na licu mesta da konkurišu svojim projektima za povoljne kredite i time promene sliku da Srbija nema dovoljno dobrih projekata u koje bi arapski finansijeri mogli da ulože novac.
-Svako ko ima projekat ili više njih, moći će da ih odmah preda šeiku. Apelujemo da građane da projeti budu odštampani i ukoričeni, sa fontom Tajms Nju Roman veličine najmanje 12. Motivaciono pismo i CV se podrazumevaju – poručio je sagovornik Njuza.
Kada akcija sa podelom novca bude realizovana, Srbija će praktično dobiti sedam milijardi evra bespovratnih sredstava, ojačaće dinar i kupovna moć, a samim tim i standard građana.
-Ove godine nećemo morati da se bavimo predviđanjima da li će se i koliko novca u Srbiju sliti iz dijaspore i koliko će gastarbajtera doći u domovinu tokom praznika. Ako im nije moranje, ne moraju ove godine da se cimaju, taman mogu da štede novac i sledeće zime pomognu svojoj državi većim iznosima nego do sada – zaključio je sagovornik Njuza.
Nenad Milosavljević
Marko Dražić

0 komentari:

POGLEDAJTE